• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Raamstickers Sinterklaas

Raamstickers Sinterklaas opplakken

Aan het eind van het jaar breekt een gezellige periode aan voor vele gezinnen in Nederland. De meeste kinderen verheugen zich al weken op de komst van Sint Nicolaas. Aan de buitenkant van je huis straal je de feestelijke sfeer uit met raamstickers sinterklaas. De versieringen staan goed op de eigen ruiten in plaats van dat ze alleen op scholen te zien zijn. De koude dagen buiten maak je warmer door afbeeldingen van de kindervriend en zijn gezelschap te plaatsen. De plaksels zijn makkelijk aan te brengen op het raamwerk bij de keuken of de woonkamer. Op school weten jongens en meisjes dat ze raamstickers sinterklaas tegen komen als ze het plein op wandelen. Thuis ligt het meestal minder voor de hand dat je de boel opfleurt met deze vrolijke creaties. Het is een slimme actie om de versieringen aan te brengen, want de stickers nemen nergens in huis ruimte in.

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • 1 a 2 Dagen levertijd

Alle Sinterklaas stickers

Alle andere stickers

Raamstickers Sinterklaas

Magie van Sinterklaas leeft

Uit de eigen kindertijd herinneren volwassen zich vaak helder wat de Sinterklaastijd met ze deed. De bezoeken in de klas of in de stad waren spannend maar tegelijk ook bijzonder. De jeugd ervaart het feest als onvergetelijke weken uit hun jonge leven. Sinterklaas raamstickers zorgen ervoor dat de kindervriend nog meer tot de verbeelding spreekt. Door het zwart en wit op de stickers lijkt het net of je de silhouetten van Sint en Piet herkent. Voorbijgangers zien meteen dat de viering van Sinterklaas niet stilletjes aan je voorbij gaat. De ontwerpen geven je nog meer het gevoel dat je een speciale tijd van het jaar meemaakt. Tijdens kerst hoef je de stemming alleen nog maar vast te houden. De jongsten onder ons groeien zo snel dat je er van moet genieten nu ze opgaan in het feest. De sinterklaas raamstickers zijn levendige afbeeldingen die op een stijlvolle manier bij je glaswerk passen.

Maak je stickers persoonlijk

Niets spreekt iemand zo aan als het noemen van zijn of haar eigen naam. Ook bij de plaksels voor de Sint heb je de keuze het hele gezin of de kinderen te benoemen. Door Sinterklaas raamstickers met naam onderscheid je jezelf van de andere huishoudens. Zij plakken mogelijk alleen stickers op met huizen of van Sint Nicolaas met zijn paard. Je helpt de goedheiligman gelijk een handje door hem te wijzen waar je woont. Op de stickers geef je bijvoorbeeld aan dat de beste man je huis niet mag vergeten. Het is ook erg leuk om de allerjonge kinderen te noemen die hun eigen letters nog niet kunnen schrijven. Dankzij de sinterklaas raamstickers met naam betrek je ze toch bij de versiering. Sinterklaas vaart naar Nederland voor kinderen in allerlei leeftijden, ook als ze nog in de peuterfase zitten.


Een warm onthaal thuis

Het feest begint pas echt al Sinterklaas en zijn Pieten op de deur van je huis bonzen. Voor de aankleding van het bezoek wil je natuurlijk raamstickers welkom sinterklaas opplakken. De gasten weten meteen dat ze bij jou aan het goede adres zijn voor een gezellige ontmoeting. Om de versiering compleet te maken kun je bijvoorbeeld vlaggetjes ophangen of je creativiteit verder de vrije loop laten. Het is makkelijk om het gevoel van het feest in huis te brengen met de raamsticker welkom sinterklaas. In aanloop naar de viering kost het weinig moeite om ze te bestellen en op te plakken. Al snel zal je opvallen dat de stickers je veel plezier geven, omdat ze voor een groter Sinterklaasgevoel zorgen. Een beker warme chocolademelk, het samenzijn met elkaar en de cadeautjes maken de Hollandse traditie compleet.