• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

SOS ketting

Kies een SOS ketting en bespaar veel zorgen. Geschikt voor ouderen en huisdieren. Veel zorgen om uzelf of anderen, uw kinderen, ouders of grootouders bijvoorbeeld, kunnen weggenomen worden door het dragen van een SOS ketting. Het zijn zeer gebruiksvriendelijke tools waarin u een boodschap geeft. U kunt een SOS ketting kopen voor veel doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die in een drukke situatie makkelijk hun ouders kwijt raken: op het strand, in de speeltuin, in hele grote warenhuizen of winkelstraten bijvoorbeeld. Met een eenvoudig middeltje als een SOS ketting zal uw kind snel teruggevonden worden. Of denk bijvoorbeeld aan mensen met een bepaalde ziekte die onverwacht hulp nodig hebben: diabetici, mensen die bloedverdunners nemen of in bepaalde lichaamsdelen geen inspuiting mogen krijgen. Ook voor uzelf is een dergelijke ketting een hele geruststelling. Als er u iets overkomt en u draagt een SOS naamketting, dan weet iedereen onmiddellijk duidelijk wat mag en niet mag.

  • Dubbelzijdig gegraveerd
  • Kies zelf je tekst
  • Zonder kettingkje

Alle SOS penningen

SOS ketting

Wanneer kiezen voor een SOS ketting voor ouderen

Ouderen kunnen soms verward zijn en niet goed de weg naar huis weten. Met een ID ketting dragen ze bijvoorbeeld hun adres of de gegevens van de persoon die mag gecontacteerd worden. Of er zijn situaties van allergieën waarbij een persoon bepaalde medicatie niet mag toegediend krijgen. Als dit duidelijk vermeld is op de ID ketting, dan weet de verzorgende persoon onmiddellijk wat mag en niet mag. Een SOS ketting voor ouderen vermijdt veel problemen en het stelt u als familielid ook veel geruster.

 

Een SOS ketting voor een kind neemt veel van uw zorgen weg

Vooral kleine kinderen lopen soms verloren en ze kunnen zelf niet uitleggen waar ze precies wonen. Ze weten misschien het telefoonnummer van papa of mama niet en raken in paniek. Op een SOS ketting voor kinderen vermeldt u bijvoorbeeld uw naam en telefoonnummer zodat men u altijd kan bereiken. Het is voor de vinder van uw kind een kleine moeite om op de SOS ketting van het kind te kijken en te weten wie hij moet contacteren. Met een SOS ketting voor kinderen kan u er vrijwel altijd zeker van zijn dat uw kind nog niet ver weg voordat het gevonden wordt en dat hij of zij snel weer terecht is.

 

Kies een stijlvolle SOS ketting

Onze SOS kettingen hebben allemaal een moderne vormgeving. Kies een hartvormig, een rond of een rechthoekig naamplaatje. Bij de ronde SOS kettingen kiest u voor een lusje dat in de cirkel is verwerkt, of een lusje dat uit de cirkel springt. Als u een SOS ketting, of in dit geval alleen een hangertje,  gaat kopen kiest u ook de kleur van het plaatje en van de bedrukking. Zo kiest u uw eigen stijl voor een SOS ketting voor ouderen of voor een SOS ketting voor kinderen. Onze SOS naamkettingen mogen best wel gezien worden. Het zijn volwaardige juwelen.

Uw SOS ketting maken bij Namenenzo

Als u in onze webshop uw SOS naamketting heeft gekozen, kunt u die zelf personaliseren. Bij elke ID ketting vindt u een creator om uw SOS ketting voor een kind of voor ouderen een persoonlijke opmaak te geven. U maakt de tekst op voor de SOS ketting. Daarbij bepaalt u precies wat u op het plaatje wilt hebben: een naam, een telefoonnummer of een boodschap bijvoorbeeld. En u kunt er een afbeelding bijvoegen. Daarvoor kiest u uit een van de vele categorieën met afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld bij de naamketting voor uw kind aan een afbeelding van zijn of haar lievelingsdier. Zo heeft uw kind altijd een vertrouwde figuur bij zich, waar hij of zij ook is. Voor een SOS ketting voor ouderen kiest u bijvoorbeeld iets wat met zijn of haar hobby te maken heeft. Of u laat de afbeelding aansluiten bij de boodschap die u op de SOS ketting voor het kind of de oudere aanbrengt. Bekijk gerust de voorbeelden in onze webshop. U doet alvast een aantal ideeën op.

 

Uw SOS ketting kopen via internet bij Namenenzo

U stuurt uw bestelling door via internet. Als u dit voor 15:00 uur doet, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Heeft u nog twijfels over de opbouw van de ID ketting, de tekst of de afbeeldingen? Contacteer ons gerust en wij geven u graag advies. Dankzij deze kleine tool zal u zich in de toekomst veel minder zorgen hoeven te maken.