• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Stickers online met eigen tekst of afbeelding

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om stickers te maken met je eigen ontwerp? Zoek dan niet verder, want dit kun je bij Namenzo heel eenvoudig online doen. Met een speciale gratis tool maak je zelf heel gauw een fraai ontwerp op je computer. Je kunt hierbij kiezen uit vele kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Ook een sticker met een foto is mogelijk. De stickers zijn online in diverse afmetingen te bestellen.

  • Geen verzendkosten
  • Gemakkelijk te bevestigen. Zie daarvoor de montage instructie onder de pagina
  • Zelf online ontwerpen met onze design-tool

Alle stickers

Stickers online met eigen tekst of afbeelding

Zelf online je sticker ontwerpen: de mogelijkheden


Stickers online maken is ideaal als je jouw interieur of allerlei spullen wilt opvrolijken. Via de website van Namenzo kun je onder meer de volgende soorten stickers zelf maken:

1. Muurstickers

Geef de muren van je keuken, woonkamer of slaapkamer een persoonlijk tintje. Deze stickers zijn online in een handomdraai te voorzien van jouw eigen tekst en leuke afbeeldingen, zoals bloemen of dieren. Muurstickers zijn ook erg geschikt voor kinderkamers en badkamers.

2. Trapstickers

De stootborden van je trap zijn ook prachtig te decoreren met trapstickers. Iedere trede is op deze manier van een unieke tekst of afbeelding te voorzien. Dit maakt het beklimmen van jouw trap echt bijzonder.

3. Raamstickers en deurstickers

Maak van een raam iets speciaals door er een raamsticker met je eigen design op te plakken. Denk bijvoorbeeld aan een raam in de hal of een deel van een raam in de woonkamer. Stickers online maken voor je ruiten is namelijk mogelijk in vele maten. Ze zijn gemaakt van frosted raamfolie. Dit materiaal laat licht door. Stickers online ontwerpen voor je voordeur is ook erg populair. Op deze manier voorzie je het glas in de deur bijvoorbeeld van een gedicht, je naam of je huisnummer.

4. Brievenbusstickers en containerstickers

Heb jij een wat grotere brievenbus? Versier deze dan met een zelf ontworpen brievenbussticker met het huisnummer en jullie namen. Of maak een mooie combinatie met een afbeelding. Ook het beplakken van je vuilniscontainer met je eigen sticker is een optie. Zo herken je jouw container gemakkelijk als deze tussen andere exemplaren langs de weg staat. Dankzij de stickers ziet de container er bovendien een stuk minder saai uit als hij bij je in de tuin staat.

5. Geboortestickers

Verwacht je binnenkort een kindje? Toon je blijdschap met de geboorte op een originele manier door een zelf ontworpen geboortesticker. Zet er de naam van de baby op en combineer dit met een geinige afbeelding. Plak de sticker bijvoorbeeld op het raam van je woonkamer.

6. Naamstickers

Wil jij jouw lunchbox, tablet of een ander gebruiksvoorwerp gemakkelijk kunnen herkennen? Plak er dan een naamsticker op. Deze stickers zijn online snel en gemakkelijk te ontwerpen.