• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Gepersonaliseerde puzzel: een uniek geschenk

Een puzzel met je eigen foto. Als je jezelf of een geliefde wilt verwennen met iets bijzonders, is een gepersonaliseerde puzzel een goede keuze. Het is zowel een uniek als leuk geschenk en wordt dus door iedereen graag ontvangen. Je kan bovendien zelf kiezen hoe je de puzzel personaliseert en het zo volledig afstemmen op je dierbare. 

Zelf een puzzel maken met je eigen foto is bij Namenenzo.be erg makkelijk!

  • Kies het aantal puzzelstukjes uit
  • Upload je foto
  • Levertijd ca 1 à 2 dagen
  • Geen verzendkosten
Gepersonaliseerde puzzel

Persoonlijke puzzel, het perfecte cadeau!

Een persoonlijke puzzel is één van de beste geschenkjes die je kan geven aan je dierbare met Kerstmis, Valentijn of op een andere bijzondere dag. Op die manier schenk je zeker iets dat je dierbare nog nooit eerder ontvangen heeft.

Persoonlijke cadeautjes hebben bovendien emotionele waarde. Je kan namelijk zelf een persoonlijke puzzel in elkaar steken aan de hand van een door jouw gekozen tekst of foto. Hierdoor kan je het verbinden aan een bijzondere herinnering. Op die manier toon je de ontvanger ook hoeveel tijd, moeite en liefde je gestoken hebt in het uitzoeken van het perfecte geschenkje!

 

PERSOONLIJKE PUZZEL IDEETJES

Wat je op je gepersonaliseerde puzzel plaatst, kan je helemaal zelf kiezen. Zo kan je er een familie puzzel van maken door een mooie foto van de familie te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om er een foto van je pasgeboren baby op te plaatsen en dit dan te schenken aan de peter en/of meter.

Ook kan je het volledig met tekst laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek, de vraag om peter of meter te worden, enzovoort. Wanneer ze de puzzel in elkaar gestoken hebben, krijgen ze dan een extra verrassing. Naast deze ideetjes zijn er nog veel meer mogelijkheden!

 

Diverse soorten familie puzzels

Kies voor een puzzel in ons assortiment en maak er een heuse familie puzzel van door te kiezen voor een prachtige familiefoto om erop te plaatsen. Deze kan je dan schenken aan je oma, opa, mama, papa of een ander familielid.

Uiteraard is een gepersonaliseerde puzzel ook het ideaal geschenk voor vrienden of collega's. Je kan het bijvoorbeeld geven ter afscheid, wanneer een collega van jou van werk gaat veranderen of op pensioen gaat. Maar het is ook een heel fijn zomaar-cadeautje. Eigenlijk kan je er nooit mee missen, want iedereen ontvangt het graag!

Als je kiest voor een persoonlijke puzzel, zijn er wel heel wat keuzes op vlak van vormen en puzzelstukken. Wil je hem schenken aan iemand die erg graag en goed puzzelt? Dan kan je kiezen voor een persoonlijke puzzel met 1.000 stukjes. Als je dus puzzel eerder wilt schenken aan iemand enkel als mooi gebaar, zijn minder stukjes aangeraden. Een uitblinker is de hartvormige gepersonaliseerde puzzel. Deze is ideaal om te schenken aan je mama met Moederdag, je papa met Vaderdag of aan je partner met Valentijn.

 

ONTWERP JE GEPERSONALISEERDE PUZZEL IN EEN MUM VAN TIJD

Een gepersonaliseerde puzzel maak je bij ons in een mum van tijd. Kies je gewenste uitvoering, druk op 'Personaliseren' en voeg daarna tekst en/of afbeeldingen toe aan de hand van de kolommen die je links vindt. Meer hoef je niet te doen!

 

FAMILIE PUZZEL KOPEN BIJ NAMENENZO

Als je graag een mooie familie puzzel wilt maken, zit je goed bij Namenenzo. Het is bij ons namelijk erg eenvoudig om te doen. Daarnaast moet je bij ons nooit verzendkosten betalen en hanteren wij steeds scherpe prijzen!