• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Online puzzel maken: eenvoudig en goedkoop

Online een puzzel maken is bij Namenenzo niet duur en eenvoudig. Als je graag een origineel cadeau wilt kopen voor je geliefde, een familielid of een vriend, is dit ook één van de beste opties die je hebt. Je kan natuurlijk een puzzel maken online voor jezelf. Het is hoe dan ook de moeite waard om uit te proberen! Upload je foto, bestel en wij doen de rest.

Puzzels 1000 stukjes

Puzzels 500 stukjes

Puzzels 250 stukjes

Puzzels 120 stukjes

Puzzels 60 stukjes

Puzzels 63 stukjes in hartvorm

Puzzels

Online puzzel maken

Waarom een puzzel online maken?

Puzzels kan je op verschillende plekken kopen, maar het is zoveel bijzonderder om een puzzel te maken online bij Namenenzo. Op die manier kies je zelf de tekst en/of afbeelding die erop komt te staan.

Dat wil dus zeggen dat je een online puzzel kan maken die je nergens anders kan kopen. Je kan bijvoorbeeld een persoonlijke foto gebruiken of een origineel tekstje dat je zelf verzonnen hebt en daarmee iemand heel erg blij maken. Online een puzzel maken, geeft je ook de mogelijkheid om zelf het aantal puzzelstukjes én de vorm te kiezen. Je kan het dus volledig laten ontwerpen naar je eigen smaak of naar de voorkeuren van de ontvanger!

 

Online een puzzel maken: dit zijn de opties

Wil je graag een puzzel online maken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Het is namelijk mogelijk om van elke afbeelding een puzzel te maken. Voor een optimaal resultaat is het wel belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. Maar dat is ook meteen de enige voorwaarde. Het moeilijkste is beslissen welke afbeelding of tekst je wilt gebruiken voor de puzzel.

Toch zijn er heel wat leuke opties. Zo kan je een liefdevolle puzzel online maken van een familiefoto en daar een vertroetelend tekstje bijschrijven of een online puzzel maken met een bepaalde vraag op, zodat je je geliefde nog meer verrast eens het in elkaar steekt. Een puzzel van een bepaalde zanger(es) die je dierbare graag hoort, een film dat hij/zij graag ziet of van zijn of haar huisdier, zijn ook populaire mogelijkheden.

Puzzel online maken: hoe doe je dat?

Als je graag wilt je puzzel online maken, doe je dit bij ons eenvoudig. Bekijk eerst de verschillende modellen puzzels in onze webshop en kies vervolgens je favoriet uit. Wanneer je dit gedaan hebt, dien je op 'Personaliseer' te klikken.

Daarna kan je zelf foto's en/of tekst toevoegen aan de hand van de tabellen die je aan de linkerkant terugvindt. Als laatste stap hoef je enkel nog af te rekenen. Zo eenvoudig kan het dus zijn! En moest het je tocht niet lukken, mag je altijd om hulp vragen aan één van onze professionals.

 

PUZZEL MAKEN ONLINE BIJ NAMENENZO

De beste plek om online een puzzel te maken, is hier bij Namenenzo. In onze webshop doe je dit namelijk erg snel en eenvoudig. Kiezen voor Namenenzo heeft als bijkomend voordeel dat je geen verzendingskosten hoeft te betalen. Dat geldt voor al onze producten!

Daarnaast vind je in onze webshop ook andere leuke decoratieartikelen, waaronder stickers en naambordjes. Als je ook deze artikelen nodig hebt, komt het je zoveel voordeliger uit om ze allemaal op één plek aan te schaffen!