• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Puzzel laten maken

Lekker puzzelen

Het is een van de favorieten om even lekker te ontspannen: puzzelen. Tijdens deze bizarre tijd waren de puzzels in de speelgoedwinkels amper aan te slepen. Een fantastische zonsondergang, de imponerende jungle of een komische tekening, allemaal worden ze door puzzelfanaten in elkaar gelegd. Fotopuzzel 120 puzzelstukjes, fotopuzzel 500 puzzelstukjes of fotopuzzel 1000 stukjes, de keuze is reuze en het plezier houdt niet op. Toch is er nu een manier om een puzzel nog leuker en persoonlijker te maken: een eigen puzzel laten maken. Een fantastische puzzel laten maken met eigen foto is nog nooit zo makkelijk geweest!

  • Stuur je foto en wij maken de puzzel
  • Snelle levertijd
  • Origineel cadeau

Puzzels

Puzzel laten maken

Vereeuwig een herinnering

Het vakantiefotoboek wordt steeds populairder. Dit komt doordat we steeds meer kunnen vastleggen met onze telefoontjes en de foto’s die we kunnen maken van steeds betere kwaliteit worden. Deze foto’s staan natuurlijk fantastisch in een fotoboek, maar nog leuker is om deze te vereeuwigen in een zelfontworpen puzzel. Zo zorg je dat je nog meer plezier kan beleven aan een gemaakte foto, omdat het hele gezin, familie of vriendengroep samen aan het puzzelen kan en zo op spelende wijs de herinneringen ophaalt. Wilt u ook een herinnering voor het leven, bekijk dan ons veelzijdige aanbod op Namenenzo.be. Zo zorg je voor het ultieme genieten van alle vastgelegde, mooie momenten.

 

Puzzel voor iedereen

Stel je hebt een prachtige foto van het gezin of van een wild dier en je wil deze in puzzelvorm laten maken. Dit is een fantastisch leuk idee, maar in hoeveel stukjes ga je de puzzel laten maken. Is een puzzel laten maken van foto 1000 stukjes niet wat veel? Het antwoord op de vraag hoeveel stukjes leuk is voor kinderen is relatief, maar we kunnen wel een poging wagen om er een antwoord op te geven. De moeilijkheid van een puzzel hangt af van twee factoren: het aantal stukjes en de afgebeelde plaat. Een puzzel van 1000 stukjes kan relatief makkelijk zijn, als de afgebeelde foto veel contrast heeft en er makkelijk te onderscheiden onderdelen op de foto aanwezig zijn. Als dit het geval is, kan zelfs een kind van tien jaar al heel gezellig meewerken aan het volbrengen van dit karwei en de herinnering ophalen. Mocht de puzzel echt van een hogere moeilijkheidsgraad zijn dan raden we aan om een iets handzamer model te kiezen, zeg 500 stukjes.

Puzzel van foto laten maken

Een puzzel van eigen foto laten maken kan een fantastisch leuk cadeau zijn voor familie en vriend en is zeker iets waarmee je op vader-of moederdag mee kan komen aanzetten. Bijna iedereen vindt het leuk om eens lekker te ontspannen en dan al helemaal als je een leuke puzzel hebt gemaakt. Bij het kiezen van de foto waarmee je de puzzel laat bedrukken moet je wel een paar dingen in ogenschouw nemen. Zo is het echt nodig dat de foto van een hele hoge kwaliteit is. Als dit namelijk niet het geval is dan wordt de puzzel vaag en dat is geen pretje voor de puzzelaar. Daarnaast is het prettig als een puzzel veel contrast heeft, zodat er makkelijk onderscheid gemaakt kan worden tussen voorwerpen. Op deze manier zorg je dat uiteindelijk de leukste puzzel op tafel ligt zodat er het grootste plezier wordt gemaakt met het in elkaar leggen van jouw eigen gemaakte puzzel.