• truck Geen verzendkosten
  • helpdesk Helpdesk 7 dagen per week
  • achteraf betalen Bij ons kun je achteraf betalen

Stenen naambordje

Leistenen bordjes. Een naambordje van steen heeft een exclusieve uitstraling. Bij Namenenzo vind je prachtige stenen naamplaatjes van leisteen. Dit fraaie natuurlijke materiaal is perfect voor het maken van je eigen naambord. Je kunt zowel je naam, je huisnummer als een decoratief element op het bordje laten aanbrengen. De bordjes zijn leverbaar in diverse stijlen. Maak je keuze uit de verschillende designs en bestel online. Je profiteert hierbij van onze snelle service en lage prijzen.

  • Incl bevestigingssetje
  • Levertijd 1 à 2 dagen
  • Gemakkelijk te bevestiging, zie instructies onder de pagina

Alle leistenen naambordjes

Stenen naambordje

Stenen naamplaatje op je muur

Als jij houdt van natuurlijke materialen past een huisnummerbord of een naambord van natuursteen daar ontzettend goed bij. Leisteen is een donker gekleurd gesteente met een fijne structuur. Het is ontstaan vanaf het precambrium tijdperk, zo’n zevenhonderd miljoen tot een miljard jaar terug in de tijd. In feite gaat het om kleilagen die in de loop van miljoenen jaren onder hoge druk zijn omgevormd tot steen. Dankzij deze lagen heeft leisteen een kenmerkende grillige structuur met verschillende laagjes kwarts, veldspaat en mica. Ook de mineralen grafiet en pyriet kun je in leisteen terugvinden. Kalk en olieresten komen niet in leisteen voor. De natuurlijke splijting levert een schitterende robuuste look op. Omdat het om natuursteen gaat is elk stenen naambordje uit onze collectie uniek. Wij selecteren voor het maken van de bordjes steen die van een hoge kwaliteit is. Je kunt rekenen op een stenen naamplaatje dat een lange levensduur heeft.

 

Een stenen naambord met eigen tekst

Bij Namenenzo bestel je eenvoudig een stenen naambordje met je eigen naam, tekst, huisnummer en/of afbeelding. De naambordjes hebben een mooie donkere kleur. Jouw ontwerp graveren we met een laser in de leisteen. Dit geeft een haarscherp resultaat. De kleur van de gravure is altijd chique lichtgrijs. Deze kleur is natuurlijk en ontstaat vanzelf door de bewerking van de leisteen. De structuur van de stenen naamplaatjes is iedere keer net even anders en dit levert een uniek product op. Jouw nieuwe stenen naambord is onderhoudsvrij, dus je hebt er geen omkijken naar. Bij je bestelling ontvang je alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt om het naambordje van steen op te hangen. Kijk ook eens naar de vormen van de leistenen voordeur naambordjes. We hebben b.v. mooie ovale naamborden in 2 verschillende formaten.

Het ontwerpen van een mooi stenen naambordje

Een naambordje van steen ontwerp je gemakkelijk zelf met de online ontwerptool op onze website. Je selecteert hiervoor eerst het stenen naambord dat jou het meest aanspreekt qua vorm en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor een rechthoek, ovaal of vierkant exemplaar. Ook een unieke vorm of een stijlvol bordje in de vorm van een huis is mogelijk. Heb je een keuze gemaakt? Klik dan op de knop om het stenen naamplaatje te personaliseren. In de editor kun je de gewenste tekst invoeren, zoals jullie familienaam of de voornamen van iedereen in het gezin. Je kunt hiervoor kiezen uit diverse lettertypes en lettergroottes. Daarnaast kun je een huisnummer en/of afbeelding op de naambordje van steen laten zetten. Als je tevreden bent met je ontwerp ga je door met bestellen. Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan wij direct voor je aan de slag.

 

UNIEK NAAMBORDJE VAN NATUURSTEEN ONLINE BESTELLEN

Ben je op zoek naar een mooi en goedkoop naambordje van steen? Dan moet je bij Namenenzo zijn. Wij leveren unieke stenen naamplaatjes en naamborden met een schitterende gravering. Omdat we werken met natuurlijke materialen, wijkt het uiterlijk van het bordje dat je van ons ontvangt enigszins af van de foto’s in onze webshop. De levertijd van onze naambordjes van steen is erg kort: meestal slechts één dag. Bij je bestelling ontvang je ook een setje met bevestigingsmateriaal (schroeven, pluggen en afdekdopjes). De zending past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.